top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Verlosser - Terènce van Driel en Michel de Boer

Ik kreeg dit prachtige vervolg toegestuurd als Superheld van van Driel publishers om te lezen en recenseren. Het eerste deel van de prachtige Bethlehem-serie.

Nederlands | Hardcover | 9789493341364 | 02 september 2024 | 32 pagina's van Driel Publishing | Prijs €14,95


Voor het lezen:

Wat een onwijs leuke, uitnodigende, speelse en vrolijke cover. Aangezien ik zelf met Bijbelse verhalen opgegroeid ben, ben ik erg benieuwd naar deze nieuwe prentenboekenserie van Terènce. Ook omdat ik Terènce persoonlijk ken, ben ik erg benieuwd naar zijn schrijfstijl en verhalen.

 

Het verhaal:

Naomi en Ruth gaan op weg naar Bethlehem. Naomi is enige tijd weggeweest, maar nu ze terugkomt lijkt er iets aan de hand. Vroeger was Naomi altijd vrolijk, maar nu lijkt ze verdrietig. Wat kan ervoor zorgen dat Naomi weer blij wordt?

 

Mijn ervaring:

Wat een onwijs leuk, liefdevol en hartverwarmend eerste deel van de veelbelovende Bethlehem-serie. Naast het leuke verhaal dat geschreven is door Terènce van Driel, heeft Michel de Boer het verhaal voorzien van prachtige en mooie illustraties. Hierdoor komt het verhaal nog meer tot leven.


Het verhaal wordt mooi opgebouwd, waarin Terènce mooi en helder uitlegt wat er is gebeurd met Naomi en waarom ze verdrietig is. Het is mooi hoe het verhaal door wendingen en gebeurtenissen met de steun en liefde van familie en vrienden tot een prachtig, mooi en fijn einde komt.


Verlosser is een prachtig, mooi en hartverwarmend eerste deel van de Bethlehem-serie van Terènce van Driel. Het is een mooi verhaal, waarin helder wordt uitgelegd waarom Naomi verdrietig is en hoe door middel van steun van liefde en familie er weer vreugde en vrolijkheid in het leven van Naomi komt. De prachtige illustraties van Michel de Boer maken het verhaal echt compleet. 


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️

10 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page