top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Pucked up love - Lili Valente

Van Sisters Press kreeg ik het vierde deel van deze romance serie. Dank je wel!

Nederlands | E-book | 1230007725593 | 29 september 2024 | Adobe ePub Uitgeverij Sisters Press | Prijs €6,99


Voor het lezen:

Inmiddels heb ik al drie delen van deze heerlijke romanceserie gelezen. Tot nu toe lezen de verhalen heerlijk weg en zijn ze levendig en leuk geschreven. Hierdoor kijk ik dan ook uit naar het vierde deel dat ik ga lezen. De delen zijn losstaand te lezen en hoeven niet in volgorde gelezen te worden.

 

Het verhaal:

Gezocht: discrete Dominante heer om een wellicht onderdanige vrouw de regels van het spel te leren. Geen zwepen, kettingen, peddels, handboeien, touwen of speeltjes. Geen seks. Geen enge dingen. Geen achterwerk dingen. Geen gluten. Alleen de feiten, Meneer. Alleen serieuze gegadigden.

— CuriousCat4

Wanneer Will deze advertentie ziet staan, reageert hij direct. Het is gevaarlijk als steraanvaller bij de Badgers en hij heeft een reputatie die hij moet beschermen. Maar dit is de sensatie waar hij al maanden naar smacht. Will neemt contact op en naar een paar prikkelende e-mails spreken ze af om elkaar te ontmoeten. Will hoopt op een klik en hoopt ook hiermee zijn ex-vriendin te vergeten. Alleen dan stapt Hailey de afgesproken plek binnen. Zijn ex is CuriousCat4.. het experiment is direct tien keer ingewikkelder geworden. Will staat wel open voor een uitdaging. Hij gooit een educatief aanbod op tafel, zes weken submissive lessen. Zes weken om te leren hoe je een dominante man gek maakt en dan als vrienden verder gaan. Of zal hij opnieuw zijn hart verliezen?

 

Mijn ervaring:

Wat een origineel, leuk en verrassend nieuw deel van deze serie. De overlap zit hem in de verschillende NHL-spelers van het team, maar Lili Valente weet de meest uiteenlopende en leuke romance verhalen neer te zetten. Lili Valente heeft een levendige en vlotte schrijfstijl. Daarbij weet ze erg gemakkelijk veel gevoel, passie en emotie in haar verhaal te stoppen, waardoor je helemaal opgaat in het verhaal.


We lezen het verhaal van Will en Hailey. Het is leuk dat ze al eerder geliefden van elkaar waren, maar elkaar nooit helemaal hebben kunnen vergeten en los hebben kunnen laten. Zeker nu ze elkaar bij toeval wederom tegenkomen, zorgt het voor heerlijke spanning. Daarbij is de zijlijn van de zus van Hailey een sterke en mooie aanvulling op de verhaallijn en dat zorgt ervoor dat deze romance net een tikkeltje meer verhaal en diepgang kent.


Het verhaal kent een leuke opbouw en voelt ook heerlijk actueel en hedendaags aan door de whatsapp berichten en mailtjes die de personages onderling naar elkaar sturen. Naast de heerlijke romance tussen Hailey en Will, lopen er genoeg andere gebeurtenissen en zijlijnen die het verhaal laten voelen als een compleet en volledig verhaal, in plaats van enkel een simpele romance. Het is echt een verhaal om van te genieten en bij weg te dromen.


Pucked up love is een heerlijk, nieuw en mooi deel in deze Lili Valente serie. Ditmaal volgen we de romance van Hailey en Will die goed zijn uitgewerkt. Naast de spetterende romance volgt nog genoeg verhaal om er een volledig en compleet totaal verhaal van te maken. Daarbij is het heerlijk levendig, vlot en met emotie en gevoel geschreven. 


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️

2 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page