top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Dansen op de golven - Sarah Surgey & Gözde Eyce

Ik kreeg dit prachtige vervolg toegestuurd als Superheld van van Driel publishers om te lezen en recenseren. Dank je wel.

Nederlands | Hardcover | 9789493341555 | 15 augustus 2024 | 32 pagina's van Driel Publishing | Prijs €18,95


Voor het lezen:

Alleen al deze vrolijke en aandoenlijke cover maken me nieuwsgierig naar het verhaal van dit meisje. Aangezien ik van Sarah Surgey en Gözde Eyce al prachtige prentenboeken gelezen heb, heb ik hoge verwachtingen van dit nieuwe boek.

 

Het verhaal:

Pia ervaart dat haar gevoelens elke dag anders zijn. Ze ervaart pieken en dalen en begin van de dag weet je nog niet hoe je je door de dag gaat voelen. Toch leer je van alle emoties die je ervaart. Volg Pia terwijl ze alle emoties leert ervaren, zowel de leuke als de moeilijke, leer ze aanvoelen en omarmen, zodat je je gevoelens beter begrijpt.

 

Mijn ervaring:

Wat een bijzonder, pakkend en mooi prentenboek. Sarah Surgey weet op pakkende, treffende en heldere wijze meer te leren over emoties. Hoe moet je ze ervaren? Hoe voelen ze en wat leren ze je? Daarbij weet Gözde Eyce het verhaal prachtig te ondersteunen, met hele simpele en vrolijke illustraties het verhaal tot leven te brengen.


Het verhaal van het prentenboek is leuk opgebouwd, waarbij we Pia volgen, een jong meisje dat emoties ervaart. Hierdoor kunnen de jeugdige lezertjes zich gemakkelijk in Pia verplaatsen en zich hiermee identificeren. Op eenvoudige, heldere en mooie wijze weet Sarah Surgey je alles te leren over hoge en lage emoties en het nut hiervan. Het is een speels en vrolijk verhaal dat je met een glimlach leest.


Dansen op de golven is een prachtig, mooi en pakkend prentenboek. Sarah Surgey en Gözde Eyce weten in dit heldere, leerzame en mooie prentenboek duidelijk uit te leggen wat emoties zijn, hoe ze voelen en wat het nut hiervan is. Het is echt een verhaal waarvan je een gelukkig gevoel krijgt.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️,5

2 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page